دوشنبه 03 اردیبهشت 1403

اولین همایش ملی «سکونتگاه‌‌های انسانی ایران» توسط مؤسسه جغرافیای دانشگاه تهران، و اندیشگاه هزاره سوم آریان شار در تاریخ پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ و در محل خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار می‌شود.

در این همایش، نشست تخصصی «نقش مهاجرت و تحولات جمعیتی در برنامه‌ریزی‌های شهری و روستایی با محوریت سکونتگاه‌های انسانی» توسط پژوهشکده آمار، مرکز آمار ایران و انجمن جمعیت‌شناسی ایران از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱:۱۵ در محل همایش برگزار خواهد شد.

در این نشست مدیران پنل:

دکتر سید مهدی موسوی کاظمی، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور تهران

دکتر سید علی بدری، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

دکتر زبیح‌ا... ترابی، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس

اعضای پنل:

دکتر رسول صادقی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

دکتر فریبرز محمدی، رئیس کمیته توسعه و آمایش سرزمین مجمع تشخیص مصلحت نظام

دکتر الهام فتحی، رئیس گروه آمارهای جمعیت مرکز آمار ایران

نشانی محل برگزاری همایش: تهران، خیابان استاد نجات‌اللهی (ویلا)، نبش خیابان ورشو، خانه اندیشمندان علوم انسانی

• پژوهشکده آمار برگزار می‌کند: نشست تخصصی «نقش مهاجرت و تحولات جمعیتی در برنامه‌ریزی‌های شهری و روستایی با محوریت سکونتگاه‌های انسانی»
فایل های پیوست