یکشنبه 08 بهمن 1402

اولین همایش ملی ظرفیت روستا در اقتصاد ملی، روز سه‌شنبه ۲۶ دی ۱۴۰۲ با حضور دکتر محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور  و برخی از مسئولان ارشد دستگاه‌های اجرایی در سالن اجلاس سران برگزار شد.

این همایش در شش محور شامل: جایگاه و ظرفیت اقتصاد روستا در توسعه کشور (حساب اقتصاد روستا)، نظام راهبری و مدیریت اقتصاد روستا، تحولات جمعیتی و جریان‌های مهاجرتی و تاثیر آنها در اقتصاد روستا، بهره‌مندی از ظرفیت گروه‌های جهادی و مردمی در پیشرفت و توسعه روستا، مدیریت زنجیره ارزش پایدار و الگوهای دانش بنیانی نیز در توسعه روستا است.

در کمیته علمی این همایش از اساتید دانشگاه و صاحبنظران دستگاه‌های اجرایی تشکیل شد. حدود ۸۲ مقاله در دبیرخانه همایش دریافت شد که در فرآیند داوری نهایتا ۲۷ مقاله پذیرفته شد. از سوی دیگر ۱۳ مقاله به صورت سفارشی تدوین شده بود که در پنل‌های تخصصی روز سه‌شنبه ۲۶ دی ۱۴۰۲ منتخب این مقاله‌ها انتخاب گردید.

• همایش ظرفیت روستا در اقتصاد ملی در روز سه‌شنبه ۲۶ دی ۱۴۰۲ با همکاری پژوهشکده آمار و معاونت توسعه روستایی مناطق محروم کشور ریاست جمهوری برگزارشد