شنبه 09 دی 1402

نشست سیاستگذاری مبتنی بر شواهد در روزهای ۵ و ۶ دی‌ماه ۱۴۰۲ با همکاری پژوهشکده آمار در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. در این نشست دو سخنرانی در پانل‌های داده و بازار کار، داده‌ها و اقتصاد کلان توسط آقایان دکتر محمد شیری، محمد غلامی، دکتر مهدی نقی‌خانی و خانم پریا ترابی پژوهشگران پژوهشکده آمار ارایه شد.

همچنین آقای دکتر اشکان شباک رییس پژوهشکده آمار نیز در اختتامیه نشست در خصوص اهمیت استفاده از داده در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری سخنرانی ارایه نمودند.

• نشست سیاستگذاری مبتنی بر شواهد با همکاری پژوهشکده آمار در دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد