جلسه پژوهشکده آمار با مشاور عالی رییس دانشگاه فرهنگیان
پنجشنبه 25 خرداد 1402

جلسه پژوهشکده آمار با مشاور عالی رییس دانشگاه فرهنگیان

جلسه با مشاور عالی رییس دانشگاه فرهنگیان و پژوهشکده آمار در روز چهارشنبه مورخ 24 خرداد از ساعت 17 الی 19 با حضور آقای عین‌اله عابدی مشاور رییس دانشگاه فرهنگیان، برای بررسی زمینه‌های همکاری مشترک میان پژوهشکده آمار و دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.

در این جلسه که آقایان دکتر شباک، رییس پژوهشکده آمار؛ آقای فدایی، مدیر امور اداری و مالی و خانم دکتر علی‌اکبری‌صبا، معاون پژوهشی پژوهشکده آمار حضور داشتند. پس از معرفی پژوهشکده آمار و شرح مختصری از فعالیت‌های آن، آقای عابدی به معرفی دانشگاه فرهنگیان و فعالیت‌‌های آن پرداختند.

در نهایت مقرر شد با بررسی نیازهای پژوهشی وزارت آموزش و پرورش توسط پژوهشکده‌ آمار و انجام مکاتبه جلسه مشترکی برای عقد تفاهم‌نامه اجرایی با دانشگاه فرهنگیان برای اجرای پژوهش‌های مشترک و برگزاری دوره‌های آموزشی موردنیاز برگزار شود.

• جلسه پژوهشکده آمار با مشاور عالی رییس دانشگاه فرهنگیان