جلسه همکاری مشترک موسسه جغرافیای دانشگاه تهران و پژوهشکده آمار برگزار شد
دوشنبه 22 خرداد 1402

جلسه همکاری مشترک موسسه جغرافیای دانشگاه تهران و پژوهشکده آمار برگزار شد

جلسه بررسی همکاری مشترک موسسه جغرافیای دانشگاه تهران و پژوهشکده آمار در سالن جلسات پژوهشکده آمار در روز یک‌شنبه مورخ ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ از ساعت 13 الی 14 تشکیل شد.

در این جلسه، آقای دکتر شباک رییس پژوهشکده آمار، خانم دکتر صبا معاون پژوهشی پژوهشکده آمار، آقای دکتر شیری مدیر گروه پردازش و داده‌ها، آقای غلامی کارشناس پژوهشکده‌ آمار، خانم دکتر کلهری مدیر گروه طرح‌های فنی و روش‌های آماری و آقای چرخان نماینده موسسه جغرافیای دانشگاه تهران حضور داشتند.

در این جلسه همکاری مشترک پژوهشکده آمار با موسسه جغرافیای دانشگاه تهران برای برگزاری «اولین همایش روز جهانی شهرها» با محوریت سکونتگاه‌های انسانی مطرح شد.

سپس آقای دکتر شباک رییس پژوهشکده آمار ضمن تشکر از آقای چرخان ابراز علاقه کردند که در زمینه‌های مشترک با این مرکز همکاری داشته باشند و یک تفاهم‌نامه مشترک به امضا برسانند.

•  جلسه همکاری مشترک موسسه جغرافیای دانشگاه تهران و پژوهشکده آمار برگزار شد