وبینار «برخورد آماری با نمونه غیر تصادفی» به صورت مجازی برگزار شد
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1402

وبینار «برخورد آماری با نمونه غیر تصادفی» به صورت مجازی برگزار شد

وبینار «برخورد آماری با نمونه غیر تصادفی» به‌مدت ۲ ساعت در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ توسط دکتر فرهاد مهران، مشاور آمار کار، دفتر بین‌المللی کار (ILO) به‌صورت مجازی برگزار شد.

در این وبینار مطالبی در خصوص برآورد بر اساس نمونه غیر تصادفی، نمونه گیری داوطلبانه انترنتی، برآورد احتمال داوطلب شدن، محاسبه شبه وزن ها، برآورد جهانی کار اجباری بر اساس آمارگیری۶۱ کشور، Properties of linear modelling، Weighted and non-linear models، Weighted and non-linear models، Standard errors and cross-validation rates of global estimates of forced labour، تصادفی کردن نمونه غیر تصادفی، نمونه گیری پاسخگو محور ۱۰/۰۰۰ موج، محاسبه وزن نمونه گیری پاسخگو محور، ماتریس احتمالات انتقال، شبکه نا متقارن، سرعت بخشی و کاربرد و دنباله کار ارایه شد.

به اطلاع می‌رساند در این وبینار بیش از ۱۴۸ نفر از دستگاه‌‌های مختلف کشور از جمله مرکز آمار ایران، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها، سازمان بهزیستی کشور، سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دانشگاه علوم پزشکی گیلان، اداره گمرک جمهوری اسلامی ایران، شهرداری زاهدان، شهرداری ساری و...) حضور داشتند.

• وبینار «برخورد آماری با نمونه غیر تصادفی» به صورت مجازی برگزار شد