چهاردهمین نشست مجمع پژوهشکده‌های امور اقتصادی برگزار شد
چهارشنبه 24 اسفند 1401

چهاردهمین نشست مجمع پژوهشکده‌های امور اقتصادی برگزار شد

چهاردهمین نشست مجمع پژوهشکده‌های امور اقتصادی در روز یک‌شنبه 21 اسفند ۱۴۰۱ در مرکز آمار ایران سالن اجتماعات دکتر آذر با میزبانی پژوهشکده آمار برگزار شد.

در این نشست دکتر اشکان شباک رییس پژوهشکده آمار ضمن تشکر از حضور مدعوین به معرفی پژوهشکده پرداختند و سپس دکتر وحید حسین زاده عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و مناطق آزاد انزلی درخصوص مسیرها و دامنه‌ی ارتباطات کشور پرداخته و به تحلیلی اجمالی تاریخچه‌ی ارتباطات ایران، شرایط فعلی و اقدامات پیشرو پرداختند.

و در ادامه آقای دکتر شباک ضمن معرفی پژوهشکده از همکاران خواستند گزارشی از روند فعالیت‌های پژوهشی ارایه کنند سپس خانم دکتر روشنک علی‌اکبری‌صبا، معاون پژوهشی و آقای دکتر ایوب فرامرزی، عضو هیات علمی پژوهشکده آمار به ارایه گزارش‌های تخصصی از فعالیت‌های پژوهشکده پرداختند.

این میزگرد با تعامل و همکاری پژوهشکده‌ی آمار، پژوهشکده پولی و بانکی، مرکز پژوهش‌های مجلس، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری و سایر پژوهشکده‌های اقتصادی برگزار شد.

• چهاردهمین نشست مجمع پژوهشکده‌های امور اقتصادی برگزار شد