چهارشنبه 12 بهمن 1401

کارگاه آموزشی «آشنایی با نرم‌افزار Eviews در تحلیل سری‌های زمانی» به‌مدت 8 ساعت در تاریخ 2تا 4 بهمن 1401 توسط آقای دکتر تیمور محمدی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی مطالبی در خصوص انواع سری‌های زمانی مانا و نامانا و اهمیت آن در تحلیل اقتصادی، و نیز نحوه‌ی بررسی مانایی سری‌های زمانی ارائه شد. همچنین انواع روش‌های مدل‌سازی شامل مدل‌های ARMA، فرایند گام تصادفی، مدل ARCH و GARCH و مدل‌های خودرگرسیونی برداری مانا معرفی شدند.

• دوره‌ی آموزشی «آشنایی با نرم‌افزار Eviews در تحلیل سری‌های زمانی» به صورت مجازی توسط پژوهشکده‌ی آمار برگزار شد