دوشنبه 03 بهمن 1401

این نشست که با همکاری پژوهشکده آمار برنامهریزی شده بود در روز چهارشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۱در سالن پژوهش پژوهشکده امور اقتصادی برگزار شد.

در این نشست آقایان محمدجواد توکلی،رییس پژوهشکده امور اقتصادی؛ جواد حسین‌زاده، رییس مرکز آمار ایران؛ اشکان شباک، رییس پژوهشکده آمار؛ سیدامیر اصغری، معاون پژوهشی دانشکده فنی و مهندسی و عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی؛ مهدی موحدی بک‌نظر، رئیس مرکز آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی مالیاتی کشور، سامان قاسمی، مدیرگروه بازارهای مالی پژوهشکده امور اقتصادی و دیگر کارشناسان مربوطه حضور داشتند.

در این نشست که به صورت مجازی برای مخاطبین پخش ‌شد هر کدام از حضار در خصوص تجربیات موسسه و نهاد خود در زمینه تبادل داده‌ها در کشور و چالش‌های موجود سخن گفتند. با توجه به خلاصه مذاکرات مقرر شد برخی از موضوعات به عنوان محورهای همایش شفافیت اقتصادی که اوایل سال آینده برگزار خواهد شد مطرح شوند.

همچنین در خصوص برنامه‌ریزی برای همکاری میان پژوهشکده آمار و اقتصاد نیز پیشنهادی مطرح شد که قرار شد توسط روسای پژوهشکده‌های مزبور پیگیری شود.

• نشست حکمرانی داده و شفافیت اقتصادی با حضور متخصصان و صاحب‌نظران این حوزه برگزار شد