چهارشنبه 17 آذر 1400

نشست تخصصی "تاثیرات اجتماعی-اقتصادی، جمعیتی و سلامت روان بیماری کووید-19"

● دبیر نشست:

▪️ دکتر اشکان شباک (عضو هیات علمی و رییس پژوهشکده آمار).

● سخنرانان:

▪️ دکتر روشنک علی‌اکبری صبا (عضو هیات علمی پژوهشکده آمار ایران).

▪️ دکتر رسول صادقی (عضو هیات علمی دانشگاه تهران و رییس موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور)

▪️ دکتر لیدا کلهری ندرآبادی (عضو هیات علمی پژوهشکده آمار و مدیر گروه پژوهشی طرح های فنی و روش های آماری پژوهشکده آمار)

▪️ دکتر محمد شیری (عضو هیات علمی پژوهشکده آمار و مدیر گروه پژوهشی پردازش داده ها و اطلاع رسانی پژوهشکده آمار)

▪️ آقای حسام خدامرادی (کارشناس آمارهای جمعیت دفتر جمعیت، نیروی کار و سرشماری مرکز آمار ایران).

● زمان: شنبه 20 آذرماه ۱۴۰۰

● ساعت:  9 الی 11

شرکت در نشست برای عموم آزاد است.

● لینک ورود به نشست:

• به مناسبت هفته پژوهش و فناوری پژوهشکده آمار با همکاری انجمن جمعیت شناسی ایران برگزار می کند