دوشنبه 01 آذر 1400

در ادامه برگزاری سلسله جلسات علمی-تخصصی، پژوهشکده آمار وبینار "ابهامات درآمدی و خط فقر در ایران: طرح سوالات و مقایسه با برخی کشورها" از ساعت16-18 روز چهارشنبه 26 آبان 1400 با سخنرانی دکتر سید مرتضی امینی؛ دانشیار دانشگاه تهران برگزار شد.

در این سخنرانی دکتر امینی بعد از پرداختن به مشکلات و بحران‌های اجتماعی ایجاد شده در کشور، که ناشی از عدم توجه صحیح به مفاهیم ساده آماری و عدم وجود آمارهای شفاف درامدی است، به مساله تعیین خط فقر و براورد درامد مشاغل مختلف در ایران پرداختند؛ و پس از طرح سوالات مهم در این زمینه‌ها مقایسه‌ای با دو کشور آلمان و امریکا انجام شد.

در پایان پیشنهاداتی برای جلوگیری از وخیم‌تر شدن این بحران‌های ارایه گردید.

• وبینار "ابهامات درآمدی و خط فقر در ایران: طرح سوالات و مقایسه با برخی کشورها" برگزار شد