چهارشنبه 07 مهر 1400

میزگرد علمی _ تخصصی با موضوع «سواد آماری» در روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه 29 و 28 مهرماه 1400 با حضور و سخنرانی: دکتر علی رجالی، رییس جلسه؛ دکتر افشین آشفته، پژوهشگر آمار با موضوع "سواد آماری و اهمیت آن در دنیای امروز "؛ حسین حاجی‌زاده، پژوهشگر آمار با موضوع "ترویج سواد آماری در ایران" و مهدی نقی‌خانی، دانشجوی دکتری علوم‌شناختی و پژوهشگر گروه طرح‌های فنی و روش‌های آماری پژوهشکده آمار با موضوع "سواد آماری و آمار رسمی" برگزار می شود.

شرکت در این میزگرد تخصصی برای عموم آزاد است.

علاقه مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی https://conf.birjand.ac.ir/3thstatedu مراجعه نمایید.

• سمینار آموزش آمار با همکاری دانشگاه بیرجند، انجمن آمار ایران، موسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، سومین سمینار آموزش آمار را برگزار می‌کنند