ﺳﻪشنبه 16 شهریور 1400

چهارمین سمینار"آمار فضایی و کاربردهای آن" در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 5 و 6 آبان ماه 1400، با محورهای:

- مدل بندی ساختار همبستگی و تحلیل داده های فضایی  و فضایی - زمانی

- طرح های نمونه گیری فضایی و تحلیل داده های بقای فضایی

- کاربرد آمار فضایی در: علوم مهندسی زلزله؛ علوم زمین، زمین آمار و معدن؛ علوم جغرافیایی، سنجش از دور و علوم فضایی؛ علوم جوی، هواشناسی، منابع آب و محیط زیست؛ حوزه سوانح طبیعی، حوادث انسان ساز، مدیریت ریسک و بحران؛ حوزه زیرساخت های شهری و شهرسازی، ترافیک و حمل و نقل؛ بهداشت و درمان، بیماری های همه گیر؛ علوم اجتماعی و قضایی؛ حوزه نفت و گاز؛ اقتصاد و بیمه برگزار می شود.

- آخرین مهلت ارسال چکیده مبسوط 15 شهریور ماه 1400

نشانی وب گاه سمینار:

spatial1400@iiees.ac.ir

spatial1400@gmail.com

• پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با همکاری قطب علمی تحلیل داده‌های وابسته فضایی و فضایی- زمانی دانشگاه تربیت مدرس و انجمن آمار برگزار می‌کند