یکشنبه 17 مرداد 1400

وبینار علمی-تخصصی "تاثیرات جمعیتی کرونا باروری و فرزندآوری در دوران همه‌گیری کرونا" از ساعت 12-10 روز دوشنبه 18 مرداد ماه 1400 با حضور و سخنرانی:

دکتر اشکان شباک؛ رییس پژوهشکده آمار.

دکتر مجتبی گنجعلی؛ عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و سرپرست معاونت پژوهشی پژوهشکده آمار.

دکتر ساتیا دورایسوامی؛ نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحددر ایران.

دکتر کامبیز کبیری؛ مدیر برنامه جمعیت و توسعه و سالمندی صندوق جمعیت سازمان ملل متحد.

محمد باقر عباسی؛ مدیر کل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت اجوال کشور.

دکتر رسول صاذقی؛ رییس موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی.

دکتر روشنک علی اکبری صبا؛ عضو هیات علمی پژوهشکده آمار.

شرکت در این وبینار برای عموم آزاد است.

علاقه مندان برای شرکت در این نشست از طریق لینک زیر وارد جلسه ی این وبینار شوند:

• پژوهشکده آمار، مرکز آمار ایران و صندوق جمعیت ملل متحد با همکاری سازمان ثبت احوال کشور وبینار علمی - تخصصی برگزار می‌کنند