ﺳﻪشنبه 28 اردیبهشت 1400
1906

مراسم چهارمین نشست تخصصی، ساعت 17-15 روز پنج شنبه 30 اردیبهشت ماه 1400 با حضور و سخنرانی:

مهندس رضا باقری اصل ( دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات)، دکتر جواد حسین زاده (رییس مرکز آمار ایران)، دکتر سید محسن هاشمی (رییس هیات مدیره شرکت مک فا و عضو هیات علمی دانشگاه علوم و تحقیقات)، دکتر علی یزدیان (عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس)، دکتر سید امیر اصغری توچایی (عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی و دبیر نشست).

شرکت در این وبینار برای عموم آزاد است.

علاقه مندان برای شرکت در این نشست از طریق لینک زیر وارد جلسه ی این نشست شوند:

Live554.videoCake.ir

• پژوهشکده امور اقتصادی وزارت امور اقتصادی ودارایی چهارمین نشست "صنعت و تجارت هوشمند" را برگزار می کند
فایل های پیوست