دوشنبه 24 آذر 1399

موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور با مشارکت پژوهشکده آمار در هفته پژوهش و فناوری وبینار علمی-تخصصی  را در روز دوشنبه 24 آذر ماه 1399 از ساعت 18 تا 20 به صورت مجازی برگزار می نماید. موضوع های این وبینار که توسط خانم دکتر آرزو باقری؛ «مدیر گروه روش های آماری و مدلسازی جمعیت موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور»، آقای دکتر رضا عربی بلاغی؛ «استادیار گروه آمار دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز»، خانم دکتر مهسا سعادتی؛ «دانشیار گروه روش های آماری و مدلسازی جمعیت موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور» و آقای دکتر شیری؛ «عضو هیات علمی و مدیر گروه پردازش داده ها و اطلاع رسانی پژوهشکده آمار» ارایه می شود.

علاقه مندان برای شرکت در این وبینار از طریق لینک زیر وارد جلسه شوند:

• موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور با مشارکت پژوهشکده آمار در هفته پژوهش و فناوری وبینار علمی-تخصصی برگزار می‌نماید