ﺳﻪشنبه 04 آذر 1399

سیزدهمین وبینار از سلسله وبینارهای انجمن آمار با عنوان «تحلیل آماری داده های اپیزودی تکراری با کاربردی در مدل سازی حمله های آسمی» از ساعت 18 تا 19:30 روز چهارشنبه مورخ 5 آذر 1399 برگزار می کند.

موضوع این وبینار توسط آقای دکتر عبدالله صفری از دانشکده علوم دارویی دانشگاه بریتیش کلمبیا ارایه می شود.

علاقه مندان برای شرکت در این وبینار که تحت بستر Adobe Connect برگزار می شود، می توانند از طریق لینک زیر وارد جلسه ی وبینار شوند:

www.irstat.ir/webinar

• سیزدهمین وبینار از سلسله وبینارهای انجمن آمار «تحلیل آماری داده های اپیزودی تکراری با کاربردی در مدل سازی حمله های آسمی» برگزار می شود
فایل های پیوست