شنبه 26 مهر 1399

دانشکده آمار، ریاضی و رایانه دانشگاه علامه طباطبایی به مناسبت روز آمار و برنامه ریزی وبیناری را با موضوع های «علم آمار و نقش آن در تحقیقات علوم دیگر» «بررسی رفتار انتخاب رشته داوطلبان و پذیرفته شدگان رشته آمار در دوره های تحصیلات تکمیلی » و «بررسی رویکرد نوین اکتشاف علمی با استفاده از علم داده ها در توسعه کسب وکار»  در روز سه شنبه 29 مهرماه 1399 از ساعت 13 تا 15 برگزار می کند.

موضوع های این وبینار توسط دکتر احسان بهرامی سامانی، دکتر سیما تقی زاده اردبیلی، دکتر فرزاد اسکندری ارایه میشود.

علاقه مندان برای شرکت در این وبینار می توانند از طریق لینک زیر وارد جلسه وبینار شوند.

• به مناسبت روز جهانی آمار، مقارن با روز آمار و برنامه ریزی دانشکده آمار، ریاضی و رایانه دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می کند: