شنبه 26 مهر 1399

مجموعه کارگاه های آموزشی «کاربرد داده ها در طرح دعوی و دفاع» در روز سه شنبه 29 مهر ماه 1399 از ساعت 8 تا 15 برگزار می شود.

مدرسان دوره:

دکتر محمد وزین کریمیان (رییس دانشکده ثبت و مدیریت قضایی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری)

دکتر سعداله مرادی (موسس و مدیر گروه حقوق و آمار پژوهشکده مطالعات پایه)

دکتر محدثه السادات فرزام مهر (هیات علمی گروه حقوق و آمار پژوهشکده مطالعات پایه)

دکتر سمانه تات (پژوهشگر گروه حقوق و آمار پژوهشکده مطالعات پایه)

دکتر الهام تبریزی (پژوهشگر گروه حقوق و آمار پژوهشکده مطالعات پایه)

علاقمندان برای شرکت در این کارگاه آموزشی می توانند برای ثبت نام به سایت www.ijri.ir قسمت دوره های مجازی مراجعه نمایند.

پایان زمان ثبت نام 25 مهر ماه 1399 می باشد.

• گروه حقوق و آمار پژوهشکده مطالعات پایه و مرکز نوآوری آموزش پژهشگاه قوه قضاییه با همکاری دانشکده ثبت و مدیریت قضایی دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری برگزار می کنند: