چهارشنبه 08 مرداد 1399

جلسه امکان‌سنجی تعامل پژوهشکده آمار و موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور با حضور نمایندگان آن‌ها در روز یک‌شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۹، در سالن جلسات موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور برگزار شد.

در این جلسه آقایان دکتر شباک؛ رییس پژوهشکده آمار، دکتر شیری؛ معاون پژوهشی، به‌عنوان نمایندگان پژوهشکده آمار و آقای دکتر صادقی رییس موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور و خانم‌ها سعادتی و باقری ، اعضای هیئت علمی مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور حضور داشتند.

در این نشست مطالبی در خصوص حوزه و زمینه‌های فعالیت بخش‌های مختلف پژوهشکده آمار و همچنین موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور مطرح شد و شرایط و نحوه همکاری این دو مرکز مورد بررسی قرار گرفت.

در نهایت مقرر شد بررسی زمینه‌های فعالیت مشترک پژوهشی  فراهم گردد و پیش‌نویس تفاهم‌نامه همکاری این دو نهاد در اسرع وقت تهیه و عملیاتی شود.

• جلسه امکان‌سنجی تعامل پژوهشکده آمار و موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور برگزار شد