جلسه امکان‌سنجی تعامل پژوهشکده آمار و رادیو اقتصاد برگزار شد
چهارشنبه 01 مرداد 1399

جلسه امکان‌سنجی تعامل پژوهشکده آمار و رادیو اقتصاد برگزار شد

جلسه امکان‌سنجی تعامل پژوهشکده آمار و رادیو اقتصاد با حضور نمایندگان  آن‌ها در روز سه‌شنبه ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۹، در سالن جلسات پژوهشکده آمار برگزار شد.

در این جلسه آقایان دکتر شباک؛ رییس پژوهشکده آمار، دکتر شیری؛ معاون پژوهشی، دکتر عابدی؛ مشاور اطلاع‌رسانی، آقای ستوده؛ مدیر اداری و مالی، دکتر اله رضایی؛ کارشناس گروه آمارهای اقتصادی، و خانم‌ها مهندسی مدیر واحد انتشارات و صادقی؛ مسئول روابط عمومی، به‌عنوان نمایندگان پژوهشکده آمار و سرکارخانم نیکفر؛ مدیر گروه کشاورزی رادیو اقتصاد و آقایان شیار و فرح‌آبادی، تهیه کنندگان برنامه‌های اقتصادی این شبکه رادیویی حضور داشتند.

در این نشست مطالبی در خصوص حوزه و زمینه‌های فعالیت بخش‌های مختلف پژوهشکده آمار و همچنین رادیو اقتصاد مطرح شد و شرایط و نحوه همکاری این دو مرکز مورد بررسی قرار گرفت.

در نهایت مقرر شد در خصوص ساخت برنامه‌های رادیویی با موضوع مسائل روز مانند نرخ تورم، تأثیر بیماری کرونا بر کسب و کارهای ایرانی، پنجره جمعیتی، تأثیر بیماری کرونا بر نرخ بیکاری و ... یا مباحثی با هدف بالا بردن سطح سواد آماری جامعه ایرانی همکاری‌های فی مابین صورت گیرد. همچنین مقرر شد پیش‌نویس تفاهم‌نامه همکاری این دو نهاد در اسرع وقت تهیه و عملیاتی شود.

• جلسه امکان‌سنجی تعامل پژوهشکده آمار و رادیو اقتصاد برگزار شد