جلسه پیش‌بینی شاخص‌های کلان اجتماعی برگزار شد
یکشنبه 08 تیر 1399

جلسه پیش‌بینی شاخص‌های کلان اجتماعی برگزار شد

در راستای اجرای برنامه سوم توسعه آمار و به منظور پیش‌بینی شاخص‌های کلان اقتصادی – اجتماعی مورد نیاز آماری کشور، روز چهارشنبه مورخ ۴ تیر ۱۳۹۹ جلسه پیش‌بینی شاخص‌های کلان اجتماعی در پژوهشکده‌ی آمار با حضور دکتر شباک رییس پژوهشکده آمار و کارشناس دفتر پردازش داده‌ها و اطلاع‌رسانی آقای نقی‌خانی و با همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه، دانشگاه‌علامه طباطبایی و مرکز آمار ایران اقدام به برگزاری شد.

در این جلسه که آقای دکتر خاندوزی، نایب رییس کمسیون اقتصادی در مجلس شورای اسلامی؛ سرکار خانم دکتر عظیمی، معاون امور عمومي، قضايي، دفاعي و امنيتي سازمان برنامه و بودجه کشور؛ آقای دکتر صارمی، مدیر کل دفتر رصد اجتماعی وزارت کشور؛ دکتر نقیب ‌السادات استاد دانشگاه علامه طباطبایی؛ آقای دکتر عباسی مشاور رییس امور عمومی سازمان برنامه و بودجه کشور؛ آقای نریمان یوسفی مدیر کل دفتر محاسبه شاخص برنامه‌ها و سیاست‌های کلان مرکز آمار ایران حضور داشتند، موانع موجود در خصوص چگونگی جمع‌اوری آمارهای آسیب‌های اجتماعی و نحوه تعامل و همکاری سازمان برنامه و بودجه و مجلس برای تهیه، جمع‌اوری آن تبیین و مهمترین موانع موجود در این راستا اعم از عدم همکاری سازمان در اشتراک‌گذاری داده‌ها، عدم وجود منابع اعتباری مناسب، عدم کاربردی بودن داده‌های تولید شده، ناقص بودن داده موجود و ... مورد بررسی قرار گرفت.

در ادامه مقرر گردید با همکاری اعضاء کمیته علمی جلسه آینده‌نگری آسیب‌های اجتماعی تشکیل گردد.

• جلسه پیش‌بینی شاخص‌های کلان اجتماعی برگزار شد