یکشنبه 20 بهمن 1398

کارگاه آموزشی «آشنایی با نرم‌افزار Eviews در تحلیل سری‌های زمانی و داده‌های پانلی» به‌مدت 12 ساعت در روزهای 29 و 30 دی و 1 بهمن 1398 توسط آقای دکتر تیمور محمدی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، در محل پژوهشکده‌ی آمار برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی، مطالبی در خصوص انواع سری‌های زمانی مانا و نامانا و اهمیت آن در تحلیل اقتصادی، و نیز نحوه‌ی بررسی مانایی سری‌های زمانی ارائه شد. همچنین انواع روش‌های مدل‌سازی شامل مدل‌های ARMA، فرایند گام تصادفی، مدل ARCH و GARCH و مدل‌های خودرگرسیونی برداری مانا معرفی شدند.

• کارگاه آموزشی «آشنایی با نرم‌افزار Eviews در تحلیل سری‌های زمانی و داده‌های پانلی» برگزار شد