چهارشنبه 17 مهر 1398

کارگاه آموزشی «آشنایی با نرم‌افزار STATA» به‌مدت ۱۲ ساعت در تاریخ ۱۴ تا ۱۶ مهر ۱۳۹۸ توسط آقای دکتر امیر کسائيان (عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران) در محل پژوهشکده‌ی آمار برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی مطالبی درباره‌ی نحوه ورود اطلاعات و ذخیره‌سازی داده‌ها، دستورات پایه‌ای و پرکاربرد، خلاصه‌سازی داده‌ها و رسم نمودار در نرم‌افزار STATA ارائه شد

• کارگاه آموزشی «آشنایی با نرم‌افزار STATA» در تاریخ 1۴ تا ۱۶ مهر ۱۳۹۸ توسط آقای دکتر امیر کسائيان در محل پژوهشکده‌ی آمار برگزار شد.