پنجشنبه 30 آذر 1391
کارگاه آموزشی سه روزه‌ی Ways of Increasing Statistical Literacy in Official Statistics از ۲۷ لغایت ۲۹ آذر ۱۳۹۱ با حضور ۳۷ شرکت‌کننده از مدیران و کارشناسان مرکز آمار ایران، معاونت‌های برنامه‌ریزی استان‌ها و اساتید و دانشجویان دکتری دانشگاه‌‌ها برگزار شد. مدرس این کارگاه خانم شارلین فُربِز از دانشگاه ویکتوریای ویلینگتون به بررسی روش‌های ارتقاء و افزایش سواد و دانش‌ آماری پرداختند.

کارگاه آموزشی سه روزه‌ی Ways of Increasing Statistical Literacy in Official Statistics  از ۲۷ لغایت ۲۹ آذر ۱۳۹۱ با حضور ۳۷ شرکت‌کننده از مدیران و کارشناسان مرکز آمار ایران، معاونت‌های برنامه‌ریزی استان‌ها و اساتید و دانشجویان دکتری دانشگاه‌‌ها برگزار شد. مدرس این کارگاه خانم شارلین فُربِز از دانشگاه ویکتوریای ویلینگتون به بررسی روش‌های ارتقاء و افزایش سواد و دانش‌ آماری پرداختند.

در این دوره به مباحثی از جمله استفاده از آمارهای رسمی در تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی، مدیریت بر مبنای آمار و شواهد، افزایش ظرفیت آماری مشاوان دولتی، استفاده از اطلاعات تصویری در آموزش و ارایه­ی آمارهای رسمی پرداخته شد.

• کارگاه آموزشی Ways of Increasing Statistical Literacy in Official Statistics برگزار شد