پنجشنبه 07 دی 1391
کارگاه آموزشی دو روزه¬ی «نقش جمعیت در برنامه‌ریزی‌های توسعه با تأکید بر تحولات اخیر جمعیتی در ایران» در تاریخ‌های ۵ و ۶ دی ماه با حضور شرکت¬کنندگانی از معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و مرکز امور زنان و خانواده برگزار شد. مدرس این کارگاه، جناب آقای دکتر محمدجلال عباسی شوازی، استاد جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران و محقق موسسه مطالعات جمعیتی دانشگاه ملی استرالیا بودند که به مباحثی در خصوص آشنایی با جمعیت‌شناسی و نقش جمعیت در برنامه‌ریزی‌های توسعه پرداختند.

کارگاه آموزشی دو روزه­ی «نقش جمعیت در برنامه‌ریزی‌های توسعه با تأکید بر تحولات اخیر جمعیتی در ایران» در تاریخ‌های ۵ و ۶ دی ماه با حضور شرکت­کنندگانی از معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری و مرکز امور زنان و خانواده  برگزار شد. مدرس این کارگاه، جناب آقای دکتر محمدجلال عباسی شوازی، استاد جمعیت‌شناسی دانشگاه تهران و محقق موسسه مطالعات جمعیتی دانشگاه ملی استرالیا بودند که به مباحثی در خصوص آشنایی با جمعیت‌شناسی و نقش جمعیت در برنامه‌ریزی‌های توسعه پرداختند. در این کارگاه آموزشی ضمن بررسی تحولات و سیاست‌های اخیر جمعیتی در کشور، وضعیت‌ شاخص‌های جمعیتی در ایران با سایر کشورهای اسلامی و عضو اکو نیز مورد مقایسه و بررسی قرار گرفت.

• کارگاه آموزشی «نقش جمعیت در برنامه‌ریزی‌های توسعه با تأکید بر تحولات اخیر جمعیتی در ایران» برگزار شد