دوره‌ی آموزشی طراحی و تجزیه و تحلیل طرح نیروی کار برگزار می شود
پنجشنبه 19 بهمن 1391
دوره‌ی آموزشی «طراحی و تجزیه و تحلیل طرح نیروی کار» در تاریخ‌های 14 و 18بهمن ماه با حضور شرکت¬کنندگانی از مرکز آمار ایران، معاونت استانداری‌ها و وزارت کار برگزار شد. مدرس این کارگاه، جناب آقای دکتر فرهاد مهران، مشاور سازمان جهانی کار (ILO) بودند که به مباحثی در خصوص طراحی آمارگیری نیروی کار و تحلیل داده‌های ساعات کار پرداختند.

دوره‌ی آموزشی طراحی و تجزیه و تحلیل طرح نیروی کار برگزار می شود

دوره‌ی آموزشی «طراحی و تجزیه و تحلیل طرح نیروی کار» در تاریخ‌های ۱۴ و ۱۸ بهمن با حضور شرکت­کنندگانی از مرکز آمار ایران، معاونت استانداری‌ها و وزارت کار برگزار شد. مدرس این کارگاه، جناب آقای دکتر فرهاد مهران، مشاور سازمان جهانی کار (ILO) بودند که به مباحثی در خصوص طراحی آمارگیری نیروی کار و تحلیل داده‌های ساعات کار پرداختند.

در این دوره‌ی آموزشی ضمن بررسی ارزیابی کیفیت داده‌ها، خطاهای نمونه‌گیری و خطاهای غیر نمونه‌گیری، آمارهای اشتغال و بیکاری در سطح استان و شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.

• دوره‌ی آموزشی طراحی و تجزیه و تحلیل طرح نیروی کار برگزار می شود