شنبه 18 آبان 1392
کارگاه آموزشی « توزیع و ساختار جمعیت و پیامدهای اقتصاد کلان آن» در تاریخ¬های ۱۱ تا ۱۳ آبان‌ماه سال ۱۳۹۲ با حضور شرکت‌کنندگانی از معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری برگزار شد.

کارگاه آموزشی توزیع و ساختار جمعیت و پیامدهای اقتصاد کلان آن برگزار شد

کارگاه آموزشی «توزیع و ساختار جمعیت و پیامدهای اقتصاد کلان آن» در تاریخ‌های ۱۱ تا ۱۳ آبان سال ۱۳۹۲ با حضور شرکت‌کنندگانی از معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری برگزار شد.

در این دوره‌ی آموزشی ضمن بررسی توزیع و ساختار جمعیت از طریق بررسی گذار جمعیتی در ایران و ساختار سنی جوان، به موضوعات دیگری از جمله فقر و اشتغال و سیاست‌های اجتماعی و اقتصادی آن نیز پرداخته شد.
مدرس این کارگاه، جناب آقای دکتر محمود مسکوب، عضو مؤسسه‌ی بین‌المللی مطالعات اجتماعی دانشگاه اراسموس کشور هلند بودند که به مباحثی‌ در‌خصـوص رابطه‌ی بین جمعیت و سیاست‌های کلان اقتصادی و اهمیت مسائل جمعیتی در برنامه‌ریزی سیاست‌های کلان اقتصادی و اجتماعی در ایران پرداختند.