پنجشنبه 05 دی 1392
کارگاه سه روزه‌ی مدیریت مبتنی بر شواهد با همکاری پژوهشکده‌ی آمار، مرکزآمار ایران و صندق جمعیت ملل متحد (UNFPA)، با حضور بیش از ۲۰ نفر از کارکنان دستگاه‌های مختلف اجرایی (وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشور، وزارت امورخارجه، معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت ورزش و تعدادی از استانداری‌ها و سازمان‌ها و...) در تاریخ ۳ الی ۵ دی ماه ۱۳۹۲ برگزار شد. در این کارگاه که با هدف بازبینی، آزمودن و اصلاح مواد و محتوی آموزشی تدوین شده در زمینه‌ی مدیریت و برنامه‌ریزی مبتنی بر شواهد با تأکید بر آشنایی بیش‌تر کارشناسان، مدیران و برنامه‌ریزان با مفهوم مدیریت مبتنی بر شواهد و استفاده از آن در تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی کاربردی تشکیل شده بود به مطالبی در خصوص مدیریت مبتنی بر شواهد پرداخته شد.

کارگاه آموزشی مدیریت مبتنی بر شواهد ویژه‌ی کارشناسان ارشد سازمان‌ها برگزار شد

مدرسان این دوره آقایان دکتربوالحسن فقیهی، استاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی‌رضا حسن‌زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و دکتر اشکان شباک، عضو هیئت علمی پژوهشکده‌ی آمار بودند که به مطالبی در خصوص تاریخچه‌ی پیدایش و ضرورت به‌کارگیری شیوه‌ی مدیریت بر مبنی شواهد، مفهوم مدیریت بر مبنای شواهد، آشنایی با اصول و مبانی به‌کارگیری مدیریت بر مبنی شواهد و فواید کاربرد آن در مدیریت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها پرداختند.