شنبه 18 مرداد 1393
اجرای این طرح از فروردین ۱۳۹۲ آغاز شد و در حال حاضر گزارش نهایی طرح آماده بهره‌برداری است.

طرح پژوهشی بررسی ویژگی‌های اجتماعی – اقتصادی جمعیت براساس سنین منفرد در سرشماری‌های ۱۳۸۵ و ۱۳۹۰ منتشر شد

پدیده‌هایی مانند دستیابی به مقالطع مختلف تحصیلی، وضع سواد، ازدواج، باروری، فارغ‌التحصیلی، اشتغال، مسکن، طلاق، بی همسری بر اثر فوت همسر، مهاجرت دسترسی به مسکن، خودرو، اینترنت و رایانه از جمله پدیده‌هایی هستند که به‌طور معمول در زندگی اعضای یک جامعه روی می‌دهند و هر کدام از این رویدادها می‌توانند در یک فاصله‌ی سنی مشخص رخ دهند. بررسی پدیده‌های اجتماعی – اقتصادی در هر یک از این بازه‌های سنی و یا سنین منفرد، نیازمند آگاهی از مولفه‌های جمعیتی و چگونگی توزیع سنی جمعیت در آن جامعه به‌منظور تصمیم‌گیری برای وضع فعلی و ترسیم چشم‌انداز آینده، مورد نیاز تصمیم گیران و برنامه‌ریزان کشور است. در این راستا پژوهشکده‌ی آمار با استفاده از اطلاعات سرشماری‌های عمومی نفوس و مسکن سال‌های ۱۳۸۵ و ۱۳۹۰ به بررسی ویژگی‌های اجتماعی – اقتصادی جمعیت براساس سنین منفرد در نقاط شهری و روستایی ایران پرداخته است.