ﺳﻪشنبه 21 مرداد 1393
پژوهشکده‌ی آمار با توجه به رسالت خود در زمینه‌ی اجرای طرح‌های پژوهشی با هدف افزایش کیفیت آمارها، اجرای طرح پژوهشی «بررسی ویژگی‌های اقتصادی خانوارهای زن‌سرپرست» را در دستور کار خود قرار داد، که اجرای آن از خرداد ۱۳۹۲ آغاز شد و گزارش نهایی آن اکنون در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

طرح پژوهشی بررسی ویژگی‌های اقتصادی خانوارهای زن‌سرپرست منتشر شد

خانوار به‌عنوان واحد اصلی و اولیه‌ی جامعه یکی از مناسب‌ترین و بهترین واحدهای مشاهداتی برای مطالعه‌ی وضع اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه است. در این بین خانوارهای زن‌سرپرست از جمله گروهای اجتماعی هستند که گاه عواملی چون طلاق، فوت یا اعتیاد همسر موجب آسیب‌پذیر شدن این گروه در جامعه می‌شود. بررسی ویژگی‌ها و محاسبه‌ی شاخص‌های اقتصادی خانوارهای زن‌سرپرست در سطوح جغرافیایی مختلف از جمله کشور، استان و شهرستان تصویری از وضع اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این خانوارها ارائه می‌دهد که در شناسایی و رفع مشکلات این گروه از خانوارها مفید خواهد بود.