دوشنبه 03 شهریور 1393
مرکز آمار ایران با توجّه به اهداف و رسالت خود و به‌منظور پیشرفت و فراگیر شدن علم آمار در سطح عموم جامعه، با همکاری پژوهشکده‌ی آمار اقدام به تأسیس مجله‌ی دو ماه‌نامه‌ی آمار، نموده است. این مجله‌ی تحلیلی- پژوهشی سعی دارد موضوعات مربوط به آمارهای رسمی را به زبان ساده اما علمی برای استفاده مردم و مسئولین ارائه نماید.

ششمین شماره‌ی مجله‌ی دوماه‌نامه‌ی آمار منتشر شد

برای اطلاعات بیشتر و دریافت فایل‌های مربوط به فراخوان و راهنمای نگارش مقاله و همچنین نسخه‌های الکترونیکی می‌توانید به این قسمت مراجعه نمایید.