یکشنبه 23 آذر 1393

به مناسبت هفته ملی پژوهش و فناوری، مجموعه سخنرانی‌های «مباحثی در آمار رسمی» با همکاری جمعی از اساتید دانشگاه‌های شهید بهشتی، علامه طباطبائی، تربیت مدرس، امام خمینی (ره) قزوین، پژوهشکده‌ی آمار و معاونان، مدیران، کارشناسان مرکز آمارایران در سالن اجتماعات مرکز آمار ایران برگزار گردید. هدف از برگزاری این سخنرانی‌ها ارائه دستاوردهای کاربردی در زمینه آمارهای رسمی برای دانشجویان و علاقه‌مندان حوزه آمار رسمی بود.

عناوین این سخنرانی‌ها عبارت بودند از:

۱- کاربرد آمار فضایی در آمار رسمی  - دکتر محسن محمدزاده- استاد دانشگاه تربیت مدرس

۲- مدیریت کیفیت در آمار رسمی –دکتر اشکان شباک- عضو هیئت علمی پژوهشکده‌ی آمار و مدیرکل دفتر نظارت و استاندارد مرکز آمار ایران

۳- تعدیل برآورد واریانس داده های گم شده جانهی شده با استفاده از مدل میانگین- آماسیده – دکتر مجتبی گنجعلی - استاد دانشگاه شهید بهشتی

۴- کنترل افشای اطلاعات واحد‌های آماری – دکتر حمیدرضا نواب پور – استاد دانشگاه علامه طباطبائی(ره)

۵- انطباق رکوردها در آمار رسمی – دکتر افشین فلاح – استاد دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین

۶- خطای اندازه گیری در طرح‌های خانواری در مرکز آمار ایران- آقای علیرضا زاهدیان- معاون طرح‌های آماری و آمارهای ثبتی مرکز آمار ایران

• مجموعه سخنرانی‌های «مباحثی در آمار رسمی» به مناسبت هفته‌ی پژوهش ۱۸ و ۱۹ آذرماه ۱۳۹۳ توسط پژوهشکده‌ی آمار در مرکز آمار ایران برگزار گردید.