ﺳﻪشنبه 30 دی 1393
پژوهشکده‌ی آمار، با توجه به رسالت خود در زمینه‌ی ارتقای دانش آماری جامعه، علاوه بر اجرای طرح‌های پژوهشی و تألیف کتاب، ترجمه‌ و نشر آثار معتبر خارجی را به‌عنوان سیاست و شیوه‌ی مناسب برای بهنگام شدن با دانش روز دنیا برگزیده است. ترجمه‌ی کتاب حاضر از جمله اقداماتی است که به‌منظور تحقق این سیاست در دستور کار پژوهشکده‌ی آمار قرار گرفته است و امید می‌رود برای پژوهشگران و دانشجویان رشته‌ی آمار و رشته‌های مرتبط، مفید واقع شود. امروزه با گسترش فناوری‌های رایانه‌ای و ارتباطی، انبوهی از داده‌ها تولید می‌شود که نیاز به تحلیل‌های آماری دارند. پیش از این اگر نرم‌افزارهای عمومی مانند MS Excel توانایی پاسخ‌گویی به نیازهای آماری کاربران در رشته‌های گوناگون را داشتند، اکنون به‌شدت نیاز به نرم‌افزارهایی احساس می‌شود که توانایی کار با داده‌های انبوه را داشته باشند. یکی از پرکاربردترین نرم‌افزارهای آماری در دنیا SAS است که شهرت خود را به‌ویژه مدیون امکانات فراوان و توانایی مدیریت و تحلیل داده‌های انبوه است. کتابی در این حجم، البته نمی‌تواند همه‌ی این امکانات را معرفی کند؛ ولی با توجه به کمبود کتاب‌های آموزشی پیشرفته‌ی فارسی که بتوانند کاربران را با قابلیت‌های فراوان این نرم‌افزار قدرتمند آشنا سازند، امید می‌رود که کتاب حاضر بتواند دست‌کم بخشی از نیازهای مخاطبان خود را برآورده سازد.

کتاب «استفاده ازSAS در مدیریت داده‌ها، تحلیل آماری و گرافیک‌ها» منتشر شد.

امروزه با گسترش فناوری‌های رایانه‌ای و ارتباطی، انبوهی از داده‌ها تولید می‌شود که نیاز به تحلیل‌های آماری دارند. پیش از این اگر نرم‌افزارهای عمومی مانند MS Excel توانایی پاسخ‌گویی به نیازهای آماری کاربران در رشته‌های گوناگون را داشتند، اکنون به‌شدت نیاز به نرم‌افزارهایی احساس می‌شود که توانایی کار با داده‌های انبوه را داشته باشند. یکی از پرکاربردترین نرم‌افزارهای آماری در دنیا SAS است که شهرت خود را به‌ویژه مدیون امکانات فراوان و توانایی مدیریت و تحلیل داده‌های انبوه است. با توجه به کمبود کتاب‌های آموزشی پیشرفته‌ی فارسی که بتوانند کاربران را با قابلیت‌های فراوان این نرم‌افزار قدرتمند آشنا سازند امید می‌رود کتاب حاضر تا حدودی این کمبود را جبران کند، ترجمه‌ی کتاب حاضر بر عهده‌ی آقای دکتر مجتبی گنجعلی و آقای حمید عالی‌پور بوده است. در صورت علاقه به کسب اطلاعات بیشتر لطفاً به این قسمت مراجعه فرمایید.