ﺳﻪشنبه 14 بهمن 1393
کارگاه آموزشی روش‌های جمع‌آوری و تحلیل داده‌های مهاجرت داخلی توسط پروفسور مارتین بل (Martin Bell) رئیس مرکز تحقیقات جمعیت دانشگاه کوئیزلند استرالیا به مدت دو روز در تاریخ ۴ و ۵ بهمن‌ماه ۱۳۹۳در پژوهشکده‌ی آمار برگزار گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی روش‌های جمع‌آوری و تحلیل داده‌های مهاجرت داخلیکارگاه آموزشی روش‌های جمع‌آوری و تحلیل داده‌های مهاجرت داخلی  توسط پروفسور مارتین بل(Martin Bell)رئیس مرکز تحقیقات جمعیت دانشگاه کوئیزلند استرالیا به مدت دو روز در تاریخ ۴ و ۵ بهمن‌ماه ۱۳۹۳در پژوهشکده‌ی آمار برگزار گردید. در این کارگاه شرکت کنندگانی از دفتر امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور، سازمان ثبت احوال کشور، معاونت امور زنان ریاست جمهوری، دبیرخانه نشست شهرداران کلان شهرهای کشور، شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، مرکز آمار ایران و پژوهشکده آمار حضور داشتند.

هدف از برگزاری این دوره آشنایی با مفاهیم مهاجرت، انواع روش‌های جمع‌آوری داده‌های مهاجرت، تئوری‌ها، مدل‌های مهاجرت و تحلیل داده‌های آن بود که در نهایت با استفاده از داده‌های سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۰ میزان مهاجرت داخلی ایران اندازه‌گیری شد. همچنین در این دوره روش‌های تصویرسازی داده‌های مهاجرت با استفاده از تکنیک‌های GIS و سایر نرم‌افزارهای کاربردی ارائه شد.

• کارگاه آموزشی روش‌های جمع‌آوری و تحلیل داده‌های مهاجرت داخلی در پژوهشکده‌ی آمار برگزار شد.