سومین نشست بررسی و شناسایی شاخص‌های رصد کلی سیاست‌های جمعیتی برگزار گردید.
ﺳﻪشنبه 21 مهر 1394
سومین نشست بررسی و شناسایی شاخص‌های رصد کلی سیاست‌های جمعیتی با حضور آقای علیرضا زاهدیان، معاون طرح‌های آماری و آمارهای ثبتی مرکز آمار ایران، خانم دکتر زهرا رضایی قهرودی، رییس پژوهشکده آمار، خانم دکتر شهلا کاظمی پور استاد جمعیت شناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و جمعی از اساتید و کارشناسان جمعیت کشور، روز چهارشنبه هشتم مهرماه در مرکز آمار ایران برگزار شد.

سومین نشست بررسی و شناسایی شاخص‌های رصد کلی سیاست‌های جمعیتی برگزار گردید.

سومین نشست بررسی و شناسایی شاخص‌های رصد کلی سیاست‌های جمعیتی با حضور آقای علیرضا زاهدیان، معاون طرح‌های آماری و آمار­های ثبتی مرکز آمار ایران، خانم دکتر زهرا رضایی قهرودی، رییس پژوهشکده آمار،  خانم دکتر شهلا کاظمی پور استاد جمعیت شناسی و عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و جمعی از اساتید و کارشناسان جمعیت کشور، روز چهارشنبه هشتم مهرماه در مرکز آمار ایران برگزار شد. آقای زاهدیان، با اشاره به این که رصد سیاست‌های جمعیتی از ابلاغ های مقام معظم رهبری و یکی از از بحث‌های مهم کشور است گفت: بخش مهمی از این کار که بر عهده مرکز آمار ایران و پژوهشکده آمار است،‌ تهیه شاخص‌هایی برای رصد وضعیت جمعیت کشور است که مسئولان بتوانند از این شاخص‌ها در برنامه‌ریزی‌های جمعیتی استفاده کنند.  در این نشست خانم دکتر رضایی با اشاره به این موضوع که بسیاری از شاخص­های مربوط به هر یک از سیاست ها  نیاز به آمارگیری جدید دارد و یا دارای مفاهیم اجتماعی هستند که باید به کمک کارشناسان اجتماعی شاخص سازی شوند و روی آن بحث و بررسی صورت گیرد تا به یک شاخص رسمی تبدیل شود،  خاطر نشان کردند که براساس جمع­بندی نظرات اساتید و صاحبنظران دستگاه­های اجرایی حاضر در دومین نشست، شاخص ­ها بازنگری و اولویت بندی شده است. وی همچنین به تشریح شیوه­ی اولویت­بندی شاخص­های رصد سیاست­های کلی جمعیت پرداختند. در این نشست سرکار خانم دکتر کاظمی پور به تشریح شاخص ها با تکیه بر اولویت­بندی کارشناسی تیم پژوهشی براساس جمع بندی  نظرات دستگاه­ها  پرداختند. گفتنی است شاخص‌های تهیه شده برای هریک از سیاست‌های ابلاغی جمعیتی مقام معظم رهبری، در این نشست به بحث و بررسی گذاشته شد تا کارشناسان و اساتید جمعیت شناسی کشور، نظرات کارشناسی خود را ارائه نموده و شاخص‌های نهایی با توجه به جمع بندی این نظرات تهیه شود.

• سومین نشست بررسی و شناسایی شاخص‌های رصد کلی سیاست‌های جمعیتی برگزار گردید.