شنبه 28 آذر 1394
دانشکده علوم ریاضی و رایانه دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری مرکزآمار ایران و پژوهشکده‌ی ‌آمار نشستی با موضوع آمار رسمی: نظام آماری ملی ایران: چالش‌ها و راه‌کارها در تاریخ ۳۰آذرماه۱۳۹۴برگزار می‌نماید.

نشست نظام آماری ملی ایران با همکاری مرکز آمار ایران و پژوهشکده آمار در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار خواهد شد.

دانشکده علوم ریاضی و رایانه دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری مرکز آمار ایران  و پژوهشکده‌ی ‌آمار نشستی با موضوع آمار رسمی: نظام آماری ملی ایران: چالش‌ها و راه‌کارها در تاریخ ۳۰ آذرماه ۱۳۹۴  برگزار می‌نماید. شرکت در سخنرانی‌های هفته پژوهش برای همه علاقه‌مندان آزاد و رایگان می‌باشد.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر سخنرانی به این قسمت مراجعه نمایید

مکان برگزاری: تهران- خیابان شهید بهشتی-نبش خیابان احمد قصیر- دانشگاه علامه طباطبایی - دانشکده علوم ریاضی و رایانه– سالن آمفی تئاتر