کتاب آمارهای ثبتی‌مبنا روش‌های آماری برای داده‌های اداری منتشر شد.
ﺳﻪشنبه 04 خرداد 1395
پژوهشکده‌ی آمار در راستای ایفای نقش و رسالت خود در زمینه ارتقای دانش آماری جامعه و کمک به نظام ملی آمار ایران، علاوه بر اجرای طرح‌های پژوهشی، تولید مقاله‌های علمی و برگزاری آموزش‌های کوتاه مدت کاربردیِ رسمی که همگی منجر به تقویت علم آمار در کشور می‌شوند، تألیف و ترجمه‌ی کتاب‌های مرتبط با مبحث آمارهای رسمی را در دستور کار خود دارد.

کتاب آمارهای ثبتی‌مبنا روش‌های آماری برای داده‌های اداری منتشر شد.

آمارگیری ثبتی و در نتیجه تولید آمارهای ثبتی‌مبنا از جمله‌ی مباحث آماری‌ای است که در سالیان اخیر کاربردهای بسیاری در تولید آمارهای رسمی کشورهای پیشروی آماری جهان داشته است. لذا در کشور عزیزمان ایران نیز آگاهی از اصول طراحی و ایجاد سیستم‌ جامع ثبت‌های آماری، تشریح روش‌هایی برای آمارگیری‌های ثبتی و در نهایت تولید آمارهای ثبتی‌مبنا ضروری است. در حال حاضر، در جامعه علمی کشور فقدان یک کتاب مرجع مرتبط با این موضوع کاملا مشهود است. امید است انتشار کتاب آمارهای ثبتی‌مبنا روش‌های آماری برای داده‌های اداری بتواند تا حد قابل توجهی خلأ موجود را ترمیم کند. کتاب حاضر، مفاهیم، اصول و مبانی نظری آمارگیری ثبتی را بیان می‌کند و تلاش می‌کند تا خوانندگان را با چگونگی نظام‌مند کردن استفاده آماری از داده‌های اداری و توسعه پایه‌های نظری ایجاد یک سیستم‌ جامع ثبت‌های آماری آشنا کند.

• کتاب آمارهای ثبتی‌مبنا روش‌های آماری برای داده‌های اداری منتشر شد.