ﺳﻪشنبه 29 تیر 1395
کارگاه آموزشی استخراج نتایج سرشماری‌ها و طرح‌های آماری مرکز آمار ایران با استفاده از نرم‌افزار SASدر تاریخ ۹لغایت ۱۲ خردادماه ۱۳۹۵ در پژوهشکده‌ی آمار برگزار گردید.

کارگاه آموزشی استخراج نتایج سرشماری‌ها و طرح‌های آماری مرکز آمار ایران با استفاده از نرم‌افزار  SASدر تاریخ ۹ لغایت ۱۲ خردادماه ۱۳۹۵ در پژوهشکده‌ی آمار برگزار گردید. تدریس این دوره را جناب آقای نیما دانش‌پرور بر عهده داشتند. تعداد شرکت‌کنندگان در این دوره ۲۰ نفر (مرکز آمار ایران، پژوهشکده‌ی آمار، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها) بودند. در این کارگاه مطالبی در خصوص گام‌های برنامه‌نویسی، توابع، حلقه‌های تکرار، عبارت‌های شرطی و منطقی، برنامه‌نویسی Macro؛ برنامه‌نویسی SQL، آشنایی باMicrosoft SQL Server ارایه گردید و در ادامه ضمن مرور بر دادگان سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۰ و ۳ طرح آمارگیری مرکز آمار ایران، روش استخراج از دادگان سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۰ و طرح‌های آمارگیری ارایه گردید.

• کارگاه آموزشی استخراج نتایج سرشماری‌ها و طرح‌های آماری مرکز آمار ایران با استفاده از نرم‌افزار SASبرگزار گردید.