کارگاه آموزشی برنامه‌نویسی با SQL پیشرفته برگزار گردید.
ﺳﻪشنبه 05 مرداد 1395
کارگاه آموزشی برنامه‌نویسی با SQL پیشرفته در تاریخ ۲۱ لغایت ۲۳ تیرماه ۱۳۹۵ در پژوهشکده‌ی آمار برگزار شد. تدریس این دوره را جناب آقای سیاوش مرادآبادی از مرکز آمار ایران بر عهده داشتند.

کارگاه آموزشی برنامه‌نویسی با SQL پیشرفته برگزار گردید.

کارگاه آموزشی برنامه‌نویسی با SQL پیشرفته در تاریخ۲۱لغایت ۲۳ تیرماه ۱۳۹۵ در پژوهشکده‌ی آمار برگزار شد. تدریس این دوره را جناب آقای سیاوش مرادآبادی از مرکز آمار ایران بر عهده داشتند. تعداد ۱۹ شرکت‌کننده از مرکز آمار ایران، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) و دانشجویان دانشگاه‌ها در این کارگاه شرکت کردند. از آنجا که (Structured Query Language) SQL یک زبان استاندارد برای دسترسی و دستکاری پایگاه داده است، در این کارگاه مطالبی درخصوص تعریف و ویرایش نوع داده‌ها (Data Definition Language-DDL)، تغییرات روی داده‌ها (Data Manipulation Language-DML) و بهبود کارایی جداول ارائه گردید. در واقع در این کارگاه با معرفی بخش DDL، DML، DCL و ... از SQL به شرکت کنندگان در خصوص نحوه‌ی ساخت یا حذف یک پایگاه جدید و همچنین نحوه اصلاح، ساخت و یا حذف جداول آموزش داده شد.

• کارگاه آموزشی برنامه‌نویسی با SQL پیشرفته برگزار گردید.