یکشنبه 07 خرداد 1396
کارگاه آموزشی برنامه‌نویسی با نرم‌افزار SAS (مقدماتی) در پژوهشکده‌ی آمار برگزار گردید. کارگاه آموزشی برنامه‌نویسی با نرم‌افزار SAS (مقدماتی) در تاریخ ۱ الی ۳ خرداد ۹۶ به مدت ۱۲ ساعت توسط جناب آقای نیما دانش‌پرور در پژوهشکده‌ی آمار بر گزار گردید.

کارگاه آموزشی برنامه‌نویسی با نرم‌افزار SAS (مقدماتی) در تاریخ ۱ الی ۳ خرداد۹۶ به مدت ۱۲ ساعت توسط جناب آقای نیما دانش‌پرور در پژوهشکده‌ی آمار بر گزار گردید. در این کارگاه آموزشی مباحثی در خصوص آشنایی با محیط SAS، ساختار پایگاه داده، کتابخانه‌ها، نحوه ایجاد پایگاه داده، مباحث پایه در برنامه‌نویسی با SAS شامل آرایه‌ها، توابع و همچنین چندین گام روش (Proc Step) شامل Proc means، Proc univariate و Proc Freq ارائه گردید.

• کارگاه آموزشی برنامه‌نویسی با نرم‌افزار SAS (مقدماتی) در پژوهشکده‌ی آمار برگزار گردید.