دوشنبه 06 شهریور 1396
در سومین نشست سال ۹۶ سه سخنران به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

مجموعه نشست‌هایی با عنوان‌های «توانمندسازی جامعه با مکان - مبنا نمودن آمارهای رسمی» توسط آقای جعفر رحمانی شمسی رییس گروه آمارهای ثبتی، فرابری و پردازش داده‌‌ها سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد،«فناوری داده‌ها و تهدیدان آن برای جامعه» توسط آقای سعید قاسمی‌زاده کارشناس آمار مرکز آمار ایران، «مصاحبه حضوری با کمک رایانه (CAPI) برای انجام طرح‌های آماری کشاورزی و گزارش قیمت محصولات کشاورزی» توسط آقای علی‌رضا صفایی کارشناس آمارهای کشاورزی مرکز آمار ایران برگزار خواهد شد.

شرکت در این نشست‌ها برای همه‌ی علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

محل برگزاری نشست‌ها در مرکز آمار ایران خواهد بود.

• پژوهشکده‌ی آمار سومین نشست بررسی تجربیات و دیدگاه‌ها در حوزه آمار رسمی با عنوان نقش فناوری در آمار رسمی در تاریخ ۷ شهریور ۹۶ برگزار می‌کند.