شنبه 23 دی 1396

کارگاه آموزشی «نحوه‌ی استفاده از فایل خام داده‌های طرح‌‌های آمارگیری هزینه و درامد خانوار و نیروی کار مرکز آمار ایران» در روزهای ۲ تا ۶ دی ۱۳۹۶ توسط آقای نیما دانش‌پرور، از مدرسان پژوهشکده‌ی آمار و خانم‌ها شکوفه قصوری، آسیه عباسی، معصومه محمدی و ندا مصطفوی، کارشناسان دفتر جمعیت، نیروی کار و سرشماری مرکز آمار ایران برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی کارشناسان معاونت‌های آمار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌های کشور در خصوص شیوه‌های جدول‌گیری از داده‌های خام طرح‌های آمارگیری هزینه و درامد خانوار و نیروی کار مرکز آمار ایران بود. در این کارگاه، مباحثی در خصوص آشنایی با مفاهیم و داده‌های دو طرح آمارگیری هزینه و درامد خانوار و طرح نیروی کار و نحوه‌ی استخراج اطلاعات از دادگان این طرح‌های آمارگیری ارائه شد.

• کارگاه آموزشی «نحوه‌ی استفاده‌ از فایل خام داده‌های طرح‌های‌ آمارگیری هزینه و درامد خانوار و نیروی کار» برگزار شد.