دوره‌ی آموزشی «کاربرد روش‌های نمونه‌گیری پیچیده در آمار رسمی» برگزار شد.
دوشنبه 25 دی 1396

دوره‌ی آموزشی «کاربرد روش‌های نمونه‌گیری پیچیده در آمار رسمی» برگزار شد.

دوره‌ی آموزشی «کاربرد روش‌های نمونه‌گیری پیچیده در آمار رسمی» در روزهای ۱۰ تا ۱۲ دی ۱۳۹۶ توسط آقایان دکتر محمد نورمحمدی، رئیس پژوهشکده‌ی آمار ایران و دکتر محمدرضا فریدروحانی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی و خانم‌ دکتر روشنک علی‌اکبری صبا، مدیر گروه و عضو هیئت علمی پژوهشکده‌ی آمار برگزار شد. در این دوره، مباحثی در خصوص نمونه‌گیری مجموعه‌ی رتبه‌دار، نمونه‌گیری مجموعه‌ی رتبه‌دار در جوامع متناهی، نمونه‌گیری از جوامع نادر، انواع روش‌های نمونه‌گیری غیرمستقیم از جوامع و آمارگیری مجموعه‌ی رتبه‌دار فضایی ارائه شد.

• دوره‌ی آموزشی «کاربرد روش‌های نمونه‌گیری پیچیده در آمار رسمی» برگزار شد.