چهارشنبه 18 بهمن 1396

کارگاه آموزشی «نحوه‌ی استفاده از فایل خام داده‌های طرح‌‌های آمارگیری نیروی کار مرکز آمار ایران» در روزهای ۱۴ تا ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ توسط آقای نیما دانش‌پرور، از مدرسان پژوهشکده‌ی آمار، و خانم‌ها معصومه محمدی و ندا مصطفوی، کارشناسان دفتر جمعیت، نیروی کار و سرشماری مرکز آمار ایران برگزار شد. هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی کارشناسان معاونت‌های آمار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌های کشور با طرح نیروی کار مرکز آمار ایران بود. در این دوره مطالبی درباره‌ی مفاهیم و داده‌های طرح آمارگیری نیروی کار، سابقه‌ی آمارهای بازار کار، طرح نمونه‌گیری، و نحوه‌ی استخراج اطلاعات طرح آمارگیری نیروی کار با استفاده از نرم‌افزار SAS ارائه گردید.

• کارگاه آموزشی «نحوه‌ی استفاده‌ از فایل خام داده‌های آمارگیری نیروی کار مرکز آمار ایران» برگزار شد.