چهارشنبه 02 اسفند 1396
پژوهشکده آمار دهمین نشست از مجموعه‌ نشست‌های بررسی تجربیات و دیدگاه‌ها در حوزه آمار رسمی را با عنوان نیروی کار و با حضور سخنرانانی از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در روز سه‌شنبه مورخ ۹۶/۱۲/۸ ساعت ۱۲-۸ در سالن اجتماعات مرکز آمار ایران برگزار می‌نماید.

سخنرانان و موضوعات سخنرانی این مراسم عبارتند از خانم کیانا ملک‌پور رییس گروه تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آقای حسین علیزاده مسئول پایش عملکرد مرکز انفورماتیک دانشگاه تهران با عنوان شناسایی عوامل موثر بر حادثه شغلی در کارگاه‌های صنعتی ده نفر کارکن و بیشتر با تکیه بر رگرسیونLASSO و خانم هما طاهری‌پور رییس گروه جمع‌آوری آمار و اطلاعات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با عنوان بررسی طول مدت بیکاری زنان و ماندگاری آنان در بازار کار.

از همه‌ی علاقه‌مندان دانشگاهی و کارکنان دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه همکاران نظام آماری کشور برای حضور در این مراسم دعوت می‌شود.

محل برگزاری نشست‌ها در سالن اجتماعات مرکز آمار ایران خواهد بود

• دهمین نشست بررسی تجربیات و دیدگاه‌ها در حوزه آمار رسمی با موضوع نیروی کار برگزار می‌شود.