یکشنبه 13 اسفند 1396

کارگاه آموزشی «استخراج نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ با استفاده از نرم‌افزار SAS» در روزهای ۷ تا ۹ اسفند‌ ۱۳۹۶ توسط آقای نیما دانش‌پرور، برگزار شد. در این دوره، مروری بر مباحث پایه‌ای برنامه‌نویسی با SAS، آشنایی با Microsoft SQL Server، آشنایی با دادگان سرشماری عمومی نفوس و مسکن، و فایل دو درصدی داده‌های خام سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ و نحوه‌ی استخراج جدول با استفاده از نرم‌افزار SAS ارائه گردید.

• کارگاه آموزش استخراج نتایج سرشماری سال ۱۳۹۵ با استفاده از نرم‌افزار SAS برگزار شد.