همایش «تحلیل نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵» برگزار خواهد شد.
یکشنبه 27 خرداد 1397
همایش دو روزه تحلیل نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵، برگزار خواهد شد.

همایش «تحلیل نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵» برگزار خواهد شد.

پژوهشکده‌ی آمار با توجه به رسالت خود در جهت گسترش کاربرد آمار و تأمین نیازهای نظام آماری کشور، هفتمین همایش آمار رسمی ایران را با عنوان «تحلیل نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵» روزهای ششم و هفتم آذر ماه سال ۱۳۹۷ در دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد کرد. این همایش توسط مرکز آمار ایران و پژوهشکده‌ی آمار با همکاری صندوق جمعیت سازمان ملل متحد (UNFPA) و با حضور جمعی از مدیران، اساتید، و صاحب‌نظران آمار، جمعیت‌شناسی و اقتصاد در دانشگاه تربیت مدرس برگزار خواهد شد.

مخاطبین این همایش اساتید، پژوهشگران، دانشجویان، مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی دولتی و شرکت‌های خصوصی می‌‌باشند. از افرادی که علاقه‌مند به ارایه مقاله به این همایش هستند دعوت می‌شود که مقالات خود را در چارچوب زمانبندی و محورهای ارایه شده در فراخوان همایش به پژوهشکده‌ی آمار ارسال نمایند.

در پایان همایش، به مقاله‌های برتر بر اساس نظر کمیته‌ی داوران جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

• همایش «تحلیل نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵» برگزار خواهد شد.