به همت پژوهشکده‌ی آمار برگزار می‌شود: همایش روز آمار و پژوهش
یکشنبه 29 مهر 1397
پژوهشکده آمار به مناسبت هفته‌ی آمار و برنامه‌ریزی و به منظور ارج نهادن به روز آمار و پژوهش، مجموعه‌ای از سخنرانی‌ها را در روز چهارشنبه مورخ ۹۷/۸/۲ از ساعت ۱۱:۱۵-۹ در سالن اجتماعات مرکز آمار ایران برگزار می‌نماید.

به همت پژوهشکده‌ی آمار برگزار می‌شود: همایش روز آمار و پژوهش

سخنرانان و موضوعات سخنرانی این مراسم عبارتند از آقای دکتر اکبری رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان با عنوان «اهمیت آمار در برنامه‌ریزی ‌های توسعه‌ی منطقه‌ای»، آقای دکتر معماریانی استاد دانشگاه خوارزمی با عنوان «کاربرد داده‌های برخط در دولت الکترونیک»، آقای دکتر مجدزاده استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با عنوان «وضعیت شاخص‌های سلامت».

از همه‌ی علاقه‌مندان دانشگاهی و کارکنان دستگاه‌های اجرایی به ویژه همکاران نظام آماری کشور برای حضور در این مراسم دعوت می‌شود.

لازم به ذکر است که هماهنگی‌های لازم برای تسهیل ورود به مرکز آمار ایران انجام خواهد پذیرفت، اما درخواست می‌شود بدین منظور علاقه‌مندان به حضور نسبت به ثبت‌نام اینجا اقدام نمایید و یا با شماره تلفن‌های ۳- ۸۸۶۳۰۴۴۰ داخلی ۱۰۱-۱۱۱-۱۱۵ تماس حاصل فرمایید.

محل برگزاری نشست‌ها در سالن اجتماعات مرکز آمار ایران واقع در طبقه هفتم خواهد بود.

• به همت پژوهشکده‌ی آمار برگزار می‌شود: همایش روز آمار و پژوهش