همایش روز «آمار و پژوهش» در هفته‌ آمار و برنامه‌ریزی برگزار شد.
چهارشنبه 02 آبان 1397

همایش روز «آمار و پژوهش» در هفته‌ آمار و برنامه‌ریزی برگزار شد.

به مناسبت هفته‌ی آمار و برنامه‌ریزی و به منظور ارج نهادن به روز «آمار و پژوهش» پژوهشکده‌ی آمار با همکاری مرکز آمار ایران، مجموعه‌ای از سخنرانی‌های علمی را در روز ۲ آبان ۱۳۹۷ با حضور رییس مرکز آمار ایران، آقای دکتر پارسا و کارشناسان و پژوهشگران دستگاه‌های اجرایی برگزار کرد.

در ابتدا آقای دکتر فرامرزی، معاون پژوهشی پژوهشکده‌ی آمار ضمن خوش‌آمدگویی به بیان اهداف روز «آمار وپژوهش» پرداختند.

سپس اولین سخنران این مراسم آقای دکتر مجدزاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران به موضوع «وضعیت شاخص‌های سلامت» و خلاء‌های آماری موجود در این حوزه و اهمیت آن‌ها در تصمیم‌گیری‌ها در بخش بهداشت و سلامت اشاره نمودند و در نهایت پیشنهادهایی در این زمینه ارائه کردند.

در ادامه آقای دکتر معماریانی، استاد دانشگاه خوارزمی سخنرانی خود را به موضوع «کاربرد داده‌های برخط در دولت الکترونیک» پرداخت و در مورد به هنگام بودن اطلاعات و همچنین فناوری اطلاعات موضوعاتی ایراد کردند.

سپس آقای دکتر پارسا، رییس مرکز آمار ایران در سخنرانی خود به نکاتی پیرامون نظام ملی آمار و اهمیت آن پرداختند.

چهارمین سخنران، آقای دکتر اکبری، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اصفهان به موضوع «اهمیت آمار در برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ی منطقه‌ای» پرداختند و در خصوص اهمیت این برنامه‌ریزی‌ها در سطوح استانی و شهرستانی مطالبی را برای حضار تشریح کردند.

• همایش روز «آمار و پژوهش» در هفته‌ آمار و برنامه‌ریزی برگزار شد.